UW DROOMHUIS KOPEN EN DAAR GOED IN KUNNEN LEVEN!

De aankoop van een woning is voor de meeste mensen de grootste uitgave in hun leven. Als we u adviseren over een hypotheek voor uw nieuwe woning of de hypotheek van uw bestaande woning gaan oversluiten, besteden we hier veel zorg aan. U krijgt van ons een duidelijk en overzichtelijk hypotheekadviesrapport. Daarin vertellen we hoe uw huidige financiële situatie ervoor staat en hoe de gewenste situatie er uit ziet. In ons adviesrapport vertellen we u ook wat de financiële gevolgen zijn als er iets onverwachts gebeurt, zoals arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. We kijken ook naar uw situatie als u met pensioen gaat of onverwacht komt te overlijden.

Wij kiezen samen met u de meest geschikte oplossing voor elke situatie en de best passende hypotheek. We willen graag dat u goed begrijpt wat we u adviseren. We maken voor u inzichtelijk hoeveel geld u straks overhoudt voor uw dagelijkse boodschappen, uw hobby’s en andere uitgaven. Want we willen niet alleen dat u uw droomhuis heeft gefinancierd, we willen ook dat u daar onbezorgd van kunt blijven genieten!

AANVRAAG HYPOTHEEKSCAN

  • U krijgt duidelijkheid in uw bruto- en netto maandlasten;
  • Wij benutten de fiscale mogelijkheden optimaal voor u;
  • U kunt zelf kiezen of u de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en/ of overlijden wilt verzekeren en daarbij bent u niet gebonden aan dezelfde hypotheekverstrekker.